Për Ne

Prishtina Premium Residence

Përjetoni qetësinë, sigurinë dhe natyrën në kompleksin më modern dhe të kompletuar në rajon. Cilësi superiore, pamje mahnitëse dhe lokacion ideal për jetesë. Gjeni zgjedhje mes llojeve të shumta të banesave me plane unike dhe shfrytëzim maksimal të hapësirave.

Prishtina Premium Residence, perfeksion i ndërtimit dhe arkitekturës!

Prishtina Premium Residence është një kompleks modern afarist-banesor me një sipërfaqe prej 120,000 metrash katrorë aktualisht në ndërtim e sipër.

Kompleksi përbëhet nga njësi të ndryshme – ndërtesa dhe kulla, të cilat do të ndërtohen në disa faza. Arkitekturë moderne, materiale cilësore, plane unike me përdorimi maksimal i hapësirës dhe privatësisë, u sigurojmë klientëve tanë një qetësi dhe jetë komode.

Gjendet në lagjen Prishtina e Re, në një nga pikat më të larta të qyteti – 650 m mbi nivelin e detit, dhe me një gjeografik shumë të favorshëm Pozicioni, Prishtina Premium Residence ju ofron qasje në rrugët kryesore dhe institucionet si dhe pamje fantastike e të gjithë qytetit.

Përveç apartamenteve, Prishtina Premium Residence do të ofrojë edhe komerciale hapësirë për kafene, supermarkete, restorante, bare. Do të takohet edhe me familjen kërkesat duke ofruar një kopsht fëmijësh, shtigje për biçikleta, fusha sportive, siguri 24/7 dhe shumë hapësira të gjelbra rekreative për komunitetin e lagjes.