Detajet e Banesave
izolim_akustik

Izolim Akustik

Muret në mes apartamenteve me dy blloqe 12 cm Silcapor, rezistent ndaj zjarrit dhe me hapësirë 5cm në mes blloqeve për absorbim të zërit.

izolim_termik

Izolim Termik

Muret e jashtme 25cm bllok Silcapor, izolim lesh guri 16cm me fasadë strukturale ventilluese 8mm.

ngrohja_nentokesore

Ngrohje Nën Dysheme

Sistem i ngrohjes nën dysheme Vaillant, me rregullator në çdo dhomë dhe kontroll të temperaturës përmes smartphone.

lartesia_katit

Lartësia e katit

Lartësia e tavanit 290 cm e pastër.

sanitaria

Elemente të Sanitarisë

Pllakat prodhim Spanjoll, elementet e sanitarisë Geberit.

dera_madhe

Dyert e hyrjes

250 cm të larta, të pajisura me sistem të sigurisë me alarm, rezistente ndaj zjarrit dhe me sistem vakumi.

dritaret

Dritaret

Dritare kualitet Gjerman, katër stinore me tre xhama dhe fibra karboni, me roleta alumini elektrike me smart.

parking_privat

Parking Privat

Parking nëntokësor i me monitorim 24/7 dhe kontroll qasje.